Мастер-класс для детей на День рождения, в школу, детский сад — отличный вариант для праздника. Наши менеджеры помогут вам и подберут идеальный мастер-класс именно под ваш праздник. Эта страница создана в ознакомительных целях. Будем рады видеть вас на україномовній сторінці нашого сайта  . 

Что бы проконсультироваться или заказать праздник — напишите нам +38093-571-83-80 илиждем вас в директ инстаграма https://www.instagram.com/tvorcha.mozayka/

Футболки Тай Дай на День народження

Майстер-клас по розпису футболок в стилі Тай Дай

Створіть свій неповнорний малюнок на футболці в техниці Тай Дай! Цей МК перетворився на справжне шоу!
Тицяй «дізнатись більше» і там буде опис майстерки 

 

 

Слайми — це універсальний майстер-клас. Його багато хто проходив, але на кожному святі всі дітки дуже раді цьому майстер-класу.

 

Це найулюбленіший майстер-клас дівчаток! Яскрава грива, багато сердечок і красива іграшка готова. А для хлопців є бетмен.

Наша якісна бананка виконана із щільної еко шкіри, вона дуже якісна. Ви зможете розфарбувати її, намалювавши улюбленого героя і прикрасивши декором.

Розпис текстиля техніка крапель

Розпис текстиля в цій техниці — це новий майстер-клас на ринку творчих майстерок. Розписуємо футболки, кепки, шляпи, шопери — будь яку білу тканину. 

Процес захоплюючий, ваші гості будуть здивовані і задоволені — гарантуємо!

Переходь за посиланням, щоб дізнатись ціни, умови і деталі цієї майстерки.

Розмалювати собі кепку власноруч, а потім її носити все літо? Та легко! Навчимо, як переносити малюнок на непрозору тканину!

Цей майстер-клас на ринку дитячих послуг вже більше 8 років, але його все одно часто замовляють! Намалювати на футболці улюбленого героя хоче кожен!

Це чарівний майстер-клас і для дівчат і для хлопців. Ми зловимо справжню фею і посадимо її в ліхтарик, який буде світитись!

Якщо хочеться такого, що ще ніхто не робив, то мозаїка — ваш варіант. Ви оберете форму заготовки і опануєте нову техніку. Нажимайте — дізнатись більше, щоб бачити ціни і варіації свята.

Подушки — це універсальний майстер-клас. Дітки з нуля роблять декоративну подушк для своєї кімнати.(без голок)Можна обрати різних героїв і різний дизайн. Подивіться в «дізнатись більше»

Найпрактичніший майстер-клас! Розмалювати торбинку, щоб ходити в магазин не з пакетиками, а з багаторазовим шопером!

Зробити ловець снів на святі та забрати його додому — чудове рішення, якщо ваша дитинка боїться поганиї снів. Наші майстрині розкажуть історію ловців снів, будуть чарувати і навчать проганяти погані сни. 

Розпис шкарпеток в стилі Тай Дай, або звичайний розпис фарбами — ми можемо зробити на вашому святі і те і те! Це чудовий, яскравий майстер-клас, який можна використовувати і на велкам зоні  і на днях народження

 

Це дуже ефектний майстер-клас! Уявіть, з Дня народження ваші гості принесуть додому дерево заввишки 25 см.

флюід арт

Малювання рідким акрилом — популярна техніка абстрактного живопису. Навіть якщо ви не вмієте малювати — не переживайте, ви впораєтесь і зробите красиву картину. Рекомендований вік — від 8 років і дорослі.

Майстер-клас Малювання на Холсті

Помалюємо  на холсті? Не вмієте? Не страшно, до нас на майстерки можна навіть без вмінь )) Читайте подробиці і замовляйте цей МК до себе на локацію!

Ми навчимо як створювати бомбочки для вани. Це простий і цікавий процес.

Цей майстер-клас чудово підійде, якщо у вас маленькі гості. Для діток рибка в акваріумі — це інтуітивно зрозумілий майстер-клас. Велика перевага, що рибка не жива і буде довго плавати і приносити радість діткам.

Яскравий і позитимний майстер-клас. Чудово підійде під формат святкування солодкої вечірки.